De voordelen van het gebruiken van een laadpas voor elektrische auto's

16 maart 2023 door Redactie

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om te investeren in elektrische auto’s en een laadpas aan te schaffen. Dat is ook niet zo gek, want je geniet daardoor van een paar erg aantrekkelijke voordelen. Is je interesse gewekt? We hebben een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet in dit artikel. Wie weet maak je binnenkort ook de keuze om elektrisch te gaan rijden en dit voor te leggen aan andere medewerkers van je organisatie. Het vergelijken van laadpas is dan in ieder geval een goed idee.

Je hebt net even wat meer overzicht in de zakelijke kosten

Door jezelf of je werknemers elektrisch te laten rijden via een laadpas, heb je net even wat meer inzicht en overzicht in de zakelijke kosten. Zo kom je dus ook niet voor gekke verrassingen te staan op het moment dat je hier maandelijks de factuur van ontvangt. Een laadpas kun je kopen met een abonnement of zonder een abonnement. Laat je hierover altijd erg goed informeren op het moment dat je contact opneemt met een specialist uit de branche. Zo weet je altijd zeker dat je helemaal up-to-date bent en dat je precies weet waar je aan toe bent. Dat is natuurlijk wel zo handig.

Meerdere elektrische auto’s kunnen de laadpas gebruiken

Het is goed om te weten dat meerdere elektrische auto’s de laadpas kunnen gebruiken. Op het moment dat je een laadpas online gaat bestellen, zie je de kosten erg duidelijk. Zo is er goed voor je in kaart gebracht wat de prijs is per maand, wat het starttarief is, het kWh tarief en het DC kWh tarief. Let er wel altijd op dat deze tarieven in de loop van de tijd kunnen fluctueren. Wel zo goed om te weten, toch?

Je profiteert van verschillende zakelijke voordelen

Tip! Het vergelijken van laadpas is altijd een goed idee. Hierdoor krijg je een goed beeld van de opties die er zijn en weet je altijd zeker dat je een laadpas voor de beste prijs ontvangt. Ook profiteer je van verschillende zakelijke voordelen. Wist je bijvoorbeeld dat de kosten fiscaal aftrekbaar zijn? En dat het ook nog eens erg makkelijk is om de laadpas aan te vragen? Het is dus nu de hoogste tijd om verschillende aanbieders even met elkaar te vergelijken en om op zoek te gaan naar de beste deal voor je eigen bedrijf. Zo maak je snel gebruik van de voordelen van een laadpas voor elektrische auto’s!


© 2023 - Chargepoints B.V.